Kalkpapier geboortekaartjes met folie | Buroleo
Buroleo > Kalkpapier geboortekaartjes met folie | Buroleo

geboorte- en trouwkaarten met kalkpapier

 
 
Momenteel neem ik geen opdrachten aan voor ontwerpen op maat, kalkpapierkaartjes en tentkaartjes. 


Wat zijn ze leuk hè, de geboorte- en trouwkaarten met kalkpapier. Uniek en extra bijzonder: prachtige kaartjes om jouw grote nieuws mee aan te kondigen!
 
Op het moment is het nog niet mogelijk om de kalkpapierkaartjes via de webshop te bestellen. Wél kun je mij hierover een mail sturen, dan geef ik je graag meer informatie over de mogelijkheden. Hieronder in het kort:
 

wat is kalkpapier?

Kalkpapier is een semi transparante papiersoort. Dit papiertje heeft een doorschijnend effect op het kaartje wat er achter zit. Het kalkpapier is enkelzijdig te bedrukken in full color, maar ook met witte inkt en/of met foliedruk.
 

hoe werkt het?

Een kalkpapier kaartje combineer je met een enkele 'normale' kaart. De twee kaartjes kun je aan elkaar bevestigen met een paperclip, een touwtje, lintje of een splitpen. 
 

prijzen

Stuur mij een mail met je wensen, ideeën en de aantal stuks dat je denkt nodig te hebben en ik maak een vrijblijvende offerte op maat voor je! Om je toch alvast een prijsindicatie te geven, hieronder de prijs voor de kalkpapierkaartjes met foliedruk en witte inkt uit de collectie:

50   kaartjes € 295 - (incl. paperclips + standaard witte enveloppen €318)
75   kaartjes € 320 - (incl. paperclips + standaard witte enveloppen €353,60)
100 kaartjes € 335 - (incl. paperclips + standaard witte enveloppen €379,80)
 
De minimale order voor deze kaartjes is 50 stuks. Boven de 50 stuks is elke oplage mogelijk (60 kaartjes bestellen kan dus bijvoorbeeld ook). 
 
De prijzen zijn excl. paperclips en enveloppen. De paperclips kun je zelf hier bestellen en de enveloppen hier.

De kleur van het achterkaartje pas ik gratis voor je aan. Wil je het ontwerp van het kalkpapiertje iets aanpassen? Geen probleem! De kosten hiervoor zijn €25. Wanneer je interesse hebt in een persoonlijk ontwerp op maat, neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.
 

proefdruk

Er zit een proefdruk in de prijs van de kaartjes. Deze ontvang je wanneer de ontwerpfase is afgerond en de factuur is betaald. Het is ook mogelijk om een losse proefdruk te bestellen. De kosten hiervoor zijn €15.
 

specificaties

• formaat A6
• gedrukt op luxe papier
• kalkpapierkaart voorzien van foliedruk + witte inkt
• achterkaart gedrukt in full color
• inclusief proefdruk
• productietijd 2 werkdagen
 

inspiratie

Laat je inspireren door mijn Pinterestaccount! Hier vind je allerlei geboorte- en trouwkaarten met kalkpapier.
 

vragen

Heb je vragen over de kalkpapierkaartjes? Stuur mij gerust een berichtje :-)