betaalmogelijkheden

Het online, veilig betalen van je bestelling kan bij Buroleo op verschillende manieren. Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt dus alleen voor je bestelling.

 

iDEAL

Met iDEAL kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het gebruiken van je iDEAL heb je soms, naast je bankpas, ook je electronic cardreader van je bank nodig. De betaling via iDEAL is direct verwerkt. Je bestelling wordt dan ook gelijk in behandeling genomen. Voor het betalen met iDEAL gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op je rekening staat.

 

creditcard

Het is ook mogelijk om met je creditcard te betalen. Dit kan met de creditcards van Mastercard, Visa en American Express. De betaling via een creditcard is direct verwerkt. Je bestelling wordt dan ook gelijk in behandeling genomen.

 

bancontact (Mister Cash)

Woon je in België, dan kun je ook betalen met Bancontact (Mister Cash). De betaling via met Bancontact is direct verwerkt. Je bestelling wordt dan ook gelijk in behandeling genomen.