Over Buroleo
Buroleo > Over Buroleo


hi!

Ik ben Leonie - eigenlijk door iedereen Leo genoemd - grafisch ontwerper en het gezicht achter Buroleo. Ik ben 33 jaar oud en woon in Amsterdam.

Mijn ondernemersavontuur begon in Parijs. Waar ik in 2019 naartoe verhuisde vanwege mijn vriend en met de intentie om bij een (reclame)bureau aan de slag te gaan. Al vrij snel realiseerde ik mij dat als ik ooit voor mezelf aan de slag wilde, dit toch wel hét moment was. En zo geschiedde! Ik ging met mijn ideeën voor Buroleo aan de slag en schreef mij in januari 2020 in bij de KvK.

Ik ben van mening dat bijzondere momenten in het leven een mooie aankondiging verdienen. Met dit als uitgangspunt ontwerp ik met veel liefde en plezier originele geboorte- en trouwkaarten. Van het kaartje tot aan de postzegel, met eventueel een (foto)label of decoratief lintje om het helemaal af te maken. Ik zorg er graag voor dat jij je grote nieuws op een feestelijke manier met de wereld kunt delen.

Naast de collectie kaarten die je kunt vinden in de webshop, ben je ook voor een persoonlijk ontwerp op maat bij mij aan het juiste adres. Een uniek design voor jouw geboorte- of trouwkaart: helemaal op basis van jouw wensen en ideeën. Misschien wel in combinatie met een bijzonder papiersoort en/of een uniek formaat? Leuk leuk! Ik denk met je mee en ga graag voor je aan de slag.

Wil je meer over mij weten of over mijn werkwijze, stuur mij dan gerust een berichtje!

Liefs, Leo

 

Tip: Volg mij op Instagram en/of Pinterest als je op de hoogte wilt blijven van mijn laatste creaties :)