garantie

Voor alle artikelen die je bij Buroleo koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, ben je ontevreden of wil je een product retourneren? Neem dan contact op.

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met de dienstverlening of heb je een klacht, dan dien je dit binnen 14 dagen kenbaar te maken door te mailen naar service@buroleo.nl
 

eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee wordt bedoelt: de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal die je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht, of bent vergeten aan te passen. Voor deze onderdelen is Buroleo niet verantwoordelijk.

 

verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op de pagina over bezorging.

 

veilig betalen

Op de pagina betalen vind je alle informatie over de verschillende mogelijkheden van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt Buroleo gebruik van de diensten van Mollie - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt niets extra's voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.

 

milieu en duurzaamheid

Buroleo heeft het milieu hoog in het vaandel. Alle kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoet Buroleo aan de hoge milieu vereisten. Lees hier alles over FSC.

Verder wordt er gebruik gemaakt van digitale drukpersen. Er ontstaat nergens in het hele bestel- en leverproces onnodig afval, doordat er per bestelling het precieze aantal wordt geproducteert die de klant bestelt. Het drukproces maakt gebruik van voor de mens volstrekt onschadelijke - dus 100% niet giftige - ‘droge inkt’ (toner), waarbij tijdens het drukproces bovendien niets verloren gaat. Het drukproces maakt geen gebruik van alcohol, oplosmiddelen, ontvlambare materialen of andere chemische stoffen die belastend voor het milieu en voor de mens kunnen zijn.

 

druktechnieken

Grafische drukwerktechnieken zoals metallic inkten, pregen en stansen worden niet toegepast. Indien een kaartje dit toont is het puur een simulatie zoals glitters, reliëf e.d. Tenzij er duidelijk is aangegeven dat deze echt goud of zilver folie bevat. Structuren als kraftpapier, krijtbord en hout zijn geen echte structuren maar hebben alleen deze uitstraling.

 

tips, advies en vragen

Buroleo staan open voor suggesties en aanbevelingen. Heb je tips, advies voor de verbetering van de dienstverlening of andere vragen? Dan hoor ik die graag! Mail ze naar service@buroleo.nl